Nemsokára Debrecenben érkezünk!

19 márc

Nemsokára Debrecenben érkezünk!

Izgalmakkal teli hétvége, illetve program előtt állunk. Tanulmányútjaink sorában Debrecenbe látogatunk, ahol nemcsak a város nevezetességeit, életét ismerjük meg, hanem a helyi közösségek képviselőivel, ifjúsági, családügyi és közösségkoordinációval foglalkozó szervezetek szakembereivel fogunk találkozni. Az egyik szervezet a Magyar Cserkészszövetség Debrecen és környéki közössége lesz, ahol a helyi problémákat, valamint jó gyakorlataikat fogjuk áttekinteni: például cserkészcsapatok alakulása, vezetőképzés, utánpótlásnevelés. Találkozni fogunk az Egyenlő Esély Egyesület munkatársaival, akik a Hajdú-Bihar Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház címbirtokos szervezetének tagjai, valamint alkalmunk nyílik az Új Nemzedék Központ és a Civil Információs Centrum szakértőivel megismerkedni.
A program ismét izgalmasnak ígérkezik! Beszámolót nemsokára lehet keresni, amiért kérünk, hogy nézz vissza később!