Kincskereső kiállítás – osszuk meg emlékeinket! 💰✍️🔎

10 jún

Kincskereső kiállítás – osszuk meg emlékeinket! 💰✍️🔎

A „Jó a Jókain!” program keretében 2020. augusztus 8-án szabadtéri kiállítást tervezünk a Jókai-lakótelep és környéke helytörténeti értékeiből. A kiállításban nemcsak a régmúlt örökségét, hanem a közelmúlt emlékeit is szeretnénk megmutatni. Milyen volt a környék a lakótelep megépülése előtt? Van-e valakinek fotója az épülő panelházakról? Hogy nézett ki a Malom a felújítás előtt? Hogyan telt meg élettel a Jókai, milyen volt a 80-as, 90-es évek világa? Milyenek voltak az iskolai rendezvények, ünnepségek, évzárók?

Közzétehető emlékeket: családi fotókat, képeslapokat, megőrzött újságcikkeket, és ezekhez kapcsolódó történeteket várunk mindazoktól, akik szeretnék a múlt élményeit a közösséggel is megosztani. A képeket akár a Facebook-csoportban, vagy bármilyen elektronikus csatornán, sőt akár eredetiben is fogadjuk! 👉Címünk: 3525 Miskolc, Széchenyi u. 19. 1/1., email címünk: joajokain@gmail.com, facebook oldalunk: https://www.facebook.com/joajokain/ 👈. A felajánlott emlékekből tablókiállítás készül, amelyet a TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00001 kódszámú „Jó a Jókain! – közös programok, közös identitás” című projekt rendezvényein szeretnénk több alkalommal, más városrészekben is bemutatni.

Kategória: