Karácsonyi összejövetelünk

20 dec

Karácsonyi összejövetelünk

Nemrégiben tartottuk karácsonyi összejövetelünket, ahol egymást is köszöntöttük. Az ebédet Miskolc egyik hangulatos éttermében költöttük el, ahol remekül éreztük magunkat. Hogy miért, arról mindjárt olvashatsz!
Fél egy lesz pár perc múlva és ismerős arcok gyülekeznek az étterem előtt. Mindenki pontos, mindenki hoz magával valamilyen ajándéktárgynak látszó dolgot. Mi lesz itt?! Csak nem? Csak de! Karácsonyozás lesz itt ebéddel és jó hangulatban. A rendelés után az ajándékok készítőié lett a főszerep. Mindenki egy kis kedvességgel készült a másik kolléga fel méghozzá nem hétköznapi módon! A feladat az volt, hogy az ajándékokat úgy adjuk át, hogy a másik nevét ne mondjuk ki, hanem ismerjen magára, így volt aki verssel, tánccal, rajzzal vagy épp bábbal köszöntötte a másikat. Nagyon kreatív „produkciók” voltak!
Az ajándékozás során sok mosolyt, nevetést láthattunk. Ezen örömteli hangulatban gondoltunk minden kedves érdeklődőre is! Áldott, szeretetteljes karácsonyt kívántunk mindenkinek!
Legközelebb új bejegyzéssel jövünk! Nézz vissza később!