2020-ba értünk!

3 jan

2020-ba értünk!

Elérkeztünk az újesztendőhöz. A 2020-as esztendő egy meghatározó időszak lesz sokunk számára. Ha visszaemlékszünk, korábban mennyire távolinak is tűnt. Így volt ez nálunk is a pályázatunk indulásakor. Azóta sok programon, beszélgetésen vagyunk túl és még pár dolog hátra maradt, hogy ezen év első hónapjában lezárjuk az EFOP-5.2.2-17-2017-00140 azonosítószámú NETTY – Tapasztalati tanulás és jó gyakorlatok fejlesztése című pályázatunkat.
Az évkezdés más miatt is fontos. Az iskolásoknak az első félév végét jelenti, a felsőoktatásban tanulók a vizsgaidőszakot éli meg, míg a cégek, szervezetek a tavalyi záró- és nyitó dokumentációkat (leltár, mérleg, eredménykimutatás, beszámolók stb.) készítik el. A mi szervezetünknél sincs másképp. Ezen alkalmak nagyon jó lehetőséget teremtenek, hogy egyrészt selejtezzünk, másrészt felmérjük a szervezetünk vagyonát, hisz erre tudunk majd támaszkodni a következő időszakban.
Mindenkinek eredményes új évet, illetve új év kezdést kívánunk! Új bejegyzéssel hamarosan jövünk, nézz vissza később!