Ősz végén…

Mára terveztünk egy önkéntes akciót, de érdeklődés hiányában elmaradt. Valószínű, hogy a korai sötétedés miatt nem jó hétköznap a diákoknak, hiszen 15.00 óráig még bent vannak az iskolában, és mire kiérnének a sírokhoz már szinte be is sötétedik. Ráadásul ma elég hideg is volt, no, de készítettem pár fotót.

Az elsőn jól látszik, hogy valaki felkereste a hozzátartozóját, tölgyfa ágat, nemzetiszín zászlót és egy mécsest is elhelyezett a sírjánál.

kep

Ezen a képen pedig az, hogy az októberi akció során mennyit haladtunk a terület szélesítésével, és a hó beálltáig feltétlenül szükséges a faleveleket összegyűjteni.

kepjo

Az utolsó fotó pedig egy csendélet a hősi halottak neveit tartalmazó táblával. A terület első szakasza szépen rendezett, ahhoz, hogy mindenhol így nézzen ki még sok-sok munka van hátra…

kep_2

Adó 1%

Kérjük adója 1%-val támogassa szervezetünk működését!

Adószám: 18443947-1-05

Tehetségpont

Amennyiben a Tehetségpont hálózatról szeretne többet megtudni, látogasson a tehetseg.hu oldalra, az alábbi képre kattintva: