Női testtudat, önbizalom-építő workshop

Miről szól?

    Olyan műhelymunkák megvalósítását tervezzük, melyek során egy női testtudat-oktató szakember által megtartott workshopokon keresztül tapasztalhatják meg a lányok a testtudatuk és az önbizalmuk közötti összefüggést, az egészséges testtudatban rejlő erőt. A nők már fiatal koruktól kezdve szembesülnek a legkülönbözőbb elvárásokkal, hamis képekkel, amik meghatározzák a saját testükhöz való viszonyukat. Az a testtudatosság, ami már igen korai életkorban elkezdődik, igen meghatározó a lányok, nők önértékelése, teljesítménye, vállalkozási kedve szempontjából. A testtudat-oktató tapasztalatai szerint a lányokkal, nőkkel folytatott testtudatosság növelő foglalkozás kihatással van a női minőségük, társadalmi egyenlőségük megélésére, és ezen keresztül számos olyan területre, mint pl. az anyai minőség megélése, az esetleges vezető szerep felvállalása, stb.

Kinek szól?

    Elsősorban családalapítás előtt álló (16-40) fiataloknak, gyermekes szülőknek, valamint párkapcsolati, házassági és egyéb családi ügyekben tanácsadást, segítségnyújtást igénylő személyeknek javasoljuk ezt a programelemünket.

<Vissza

Tehetségpont

Amennyiben a Tehetségpont hálózatról szeretne többet megtudni, látogasson a tehetseg.hu oldalra, az alábbi képre kattintva: