Jó hírek a nyárra

Sok jó dolog történt mostanában a projektünkkel kapcsolatban! A temető felújítását végző Titán Kft 500 ezer Ft támogatást adott az egyesületünknek, megköszönve ezzel az elmúlt évek feltáró munkálatait és azt a gesztust, hogy minden rendelkezésünkre álló információt átadtunk számunka annak érdekében, hogy minél pontosabb adatok kerüljenek feltüntetésre az újonnan felállított sírkövekre. A támogatásból tovább fogjuk folytatni a munkát, ami már nem a karbantartásra – hiszen a terület mostanra már bekerült a Városgazda által gondozott területek közé – hanem a kutatásra fog összpontosítani. Ezúton is köszönjük a Titán Kft támogatását és azt, hogy az I. Világháborús temetőket lelkiismeretesen felújította.

A másik jó hír, hogy a Miskolc MJ Város Mecénás pályázatán 200 ezer Ft támogatásban részesültünk, amit célirányosan a budapesti, illetve a bécsi katonai levéltár kutatásaira fogunk fordítani. A történész szakmai segítőnk Zakuczky László lesz, aki elfoglaltságai ellenére vállalta a felkérésünket, mert az már most pontosan látszik, hogy szakember bevonása, illetve levéltári kutatások nélkül a munkánk megtorpanna. Köszönet a támogatásért a Köznevelési, Kulturális, Turisztikai, Ifjúsági és Sport Bizottságnak!

Adó 1%

Kérjük adója 1%-val támogassa szervezetünk működését!

Adószám: 18443947-1-05

Tehetségpont

Amennyiben a Tehetségpont hálózatról szeretne többet megtudni, látogasson a tehetseg.hu oldalra, az alábbi képre kattintva: