Jó a Jókain! Közös programok, közös identitás

• Kezdőlap
  • Jó a Jókain! Közös programok, közös identitás

Jó a Jókain! – közös programok, közös identitás (TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00001)

Közösségi felmérés – Neked mi a véleményed a Jókairól?

Elindult a „Jó a Jókain! – közös programok, közös identitás" című kezdeményezésünk. Ennek célja, hogy a Jókai városrészen, Tárkányi Béla és Kossuth utcán illetve a Weidlich udvarban élők, valamint az itt működő közösségek, szervezetek, intézmények, vállalkozások lehetőséget kapjanak a városrész közösségi életének alakítására, közös ügyeik intézésére.

A jelen kérdőív kitöltésével Ön nagymértékben hozzájárul a kezdeményezés sikeréhez. A felmérés alapján egy három évet felölelő cselekvési terv készül. A cselekvési terv csak akkor hoz majd eredményeket, ha az abban megjelenő rendezvények, folyamatok, szolgáltatások az itt élők, dolgozók igényeit tükrözik, illetve a városrész emberi, szellemi, természeti, épített értékeire építenek.

Ezért, kérjük, töltse ki az igényfelmérő kérdőívet! A kérdőívet Ön névtelenül és önkéntesen töltheti ki!
Ha pedig mélyebben is be kíván kapcsolódni a városrész közösségi helyzetének feltárásába, illetve a következő évek közösségi cselekvéseinek tervezésébe, kérjük, regisztrálja magát az erre célra szolgáló pontban!

Segítségüket, együttműködésüket előre is köszönjük!

Háromkő Egyesület

A kérdőívet elérhetik itt: https://goo.gl/aRXbsT

Csatlakozzanak A Jó a Jókain! Facebook csoporthoz is: https://www.facebook.com/groups/190333715101159/about/

Facebook                joajokain@gmail.com