Helyi Cselekvési Terv bemutató és Önkéntes Találkozó

19 okt

Helyi Cselekvési Terv bemutató és Önkéntes Találkozó

Október 18-án 17 órától új Információs Pontunkban a Zöld Sárkány Teaházban került megrendezésre soron következő találkozónk, amire szép számmal érkeztek a „Jó a Jókain! -, közös programok, közös identitás”programunk iránt érdeklődők. Az eseményen ismertettük az elkövetkező 3 év programjait, melyben azon akciók, folyamatok és rendezvények részletes leírása került bemutatásra, melyeket a városrész lakóival közösen állítottunk össze és terveztünk meg. Bízunk benne, hogy a közös programok során erősödik a Jókai városrészben lakók összetartozása és közösen tudunk válaszokat találni a problémáinkra. A megjelentek újra elmondták véleményüket,  kiegészítették a programokat saját ötleteikkel, észrevételeikkel. Minden negyedévben egy akciót fogunk megvalósítani, illetve félévente egy olyan folyamatot indítunk útjára, mely remélhetően éveken keresztül megfogan és a közösség fejlődését, épülését, összetartó erejét szolgálja. A programok megvalósításához szükségünk van olyan önkéntesekre, aki segítsége alapvető fontosságú a megvalósítás során. A Helyi Cselekvési Terv bemutatója után egy tea mellett beszéltük meg soron következő feladatainkat.

Köszönjük a részvételt és a közös munkát!

Kérjük tekintsék meg a Jó a Jókain! Helyi Cselekvési Tervét Információs Pontunkon a Zöld Sárkány Teaházban!

Kapcsolódj be te is önkéntesként! Lépj be a Jó a Jókain! csapatába!

Jelentkezem

Kategória: